Inloggen
MÈRE DE HUIT (LA) - ID 17536


Kroniekberichten

Datum 24 april 1823
Krant DC - Dordtsche Courant
Type bericht Binnenlandse berichten, diverse

Vlissingen, 19 april. Den 16 dezer zijn van Antwerpen de Schelde afgekomen en naar zee gezeild HENRIETTE, kapt. G.C. Kraemer naar de Oostzee met ballast, de DRIE GEZUSTERS, kapt. H. Tjepkes naar Hamburg met stukgoederen.
Den 16 dezer is van de quarantaine ontslagen en naar Antwerpen vertrokken CHINA, kapt. H. Putnam van de Havanna met koffij en suiker.
Voorts zijn van den 16 dezer tot heden voor Antwerpen bestemd op onze rede aangekomen JOSEPH AND ANN, kapt. W. Minter met suiker en koffij en de ZEEWOLF (opm: galjoot, thuishaven Oostende), kapt. A. Schreyenberg met stukgoederen, beide van Londen; de HOOP (opm: hoeker), kapt. H. van der Kolff, van Nantes met suiker; de JONGE JOESEPHA (opm: kof JONGE JOSEPHA, thuishaven Antwerpen), kapt. P. Sparboom met klipzout, de JUFVROUW TITSIA (opm: kof JUFFER TITIA), kapt. L.J. Besseling met klipzout en stukgoederen, THÉODORE, kapt. S.P. Martin met klipzout en tabak en JOHANNA MARIA (opm: JOANNA MARIA, thuishaven Oostende), kapt. L. Simons met klipzout en katoen, alle vier van Liverpool; la MARIE JOSEPHINE, kapt. S. de Boer (opm: schoener, thuishaven Antwerpen, kapt. Sent de Best), van Messina met fruit; VESTA (opm: brik), kapt. J.S. Keyser van Marseille met fruit; ANNA KRANENBURG (opm: kof ANNA KRANENBORG), kapt. H. Smit van Londen met stukgoederen; AURORA (opm: kof), kapt. S.J. Brouwer van Liverpool met klipzout en katoen; de ONDERNEMING (opm: kof), kapt. J.D. van der Gouwe met brandewijn en wijn en COURIER, kapt. N. Lauwerins met wijn beide van Cette (opm: Sète).

Afbeelding